Blog

Audioson, centres de salut auditiva a Girona

A Audioson som conscients que la salut és un dels aspectes més importants en la vida de les persones. També la salut auditiva. En aquest sentit escoltar bé i tenir una bona comunicació amb les persones que més estimem ens ofereix una bona qualitat de vida. Podrem gaudir de la família, els amics, el treball i el nostre entorn en general.

Sabent de la importància de tenir salut a Audioson volem cuidar la teva salut auditiva.

Audioson, qui som?

A Audioson som especialistes en salut auditiva i la sordesa al territori gironí. La nostra empresa neix l’any 1987 amb l’objectiu d’oferir a solucions per protegir i recuperar l’audició dels pacients de les comarques gironines.

Tractem la salut auditiva en tots els seus aspectes i ho fem des de la proximitat i personalitat.

Des de la pèrdua auditiva gradual o hipoacúsia, que cada vegada té més afectació entre la població, passant per la sordesa, els problemes menors d’audició i també els complements auditius o els taps de protecció auditiva que podem necessitar en el nostre dia a dia. Tot això ens ha permès convertir-nos en un referent de salut auditiva a Girona i Barcelona.

 

centres de salut auditiva a girona Audioson

 

A Audioson hem fet una aposta per donar als nostres clients la millor qualitat. Per aquesta raó treballem amb les millors marques del mercat. Oferim els audiòfons que poden donar una millor solució als nostres clients. Treballem amb marques d’audiòfons de gran qualitat com Signia-Siemens, Starkey i Microson entre d’altres.  

 

→ També et pot interessar: Les millors marques d’audiòfons del mercat 

 

Els nostres centres de salut auditiva a Girona i Barcelona.

Al llarg dels anys la nostra família ha anat creixent i Audioson s’ha expandit arreu del territori català. Actualment tenim centres de salut auditiva a Girona i a Barcelona. És arreu d’aquest territori de Girona i Barcelona on oferim els nostres serveis de manera pròxima.

A diferència d’altres marques, això ens permet tractar als nostres pacients d’una manera més propera. La proximitat d’Audioson ofereix:

  • Comoditat pels nostres clients o possibles clients.
  • Rapidesa i facilitat per entendre els problemes del pacient.
  • Un tracte personalitzat i individualitzat on cada pacient és diferent i el tractem com a tal.
  • L’acompanyament al llarg de tot el procés de salut.
  • El valor a les relacions socials i el tracte únic.

Audioson a Girona, Olot, Banyoles, Vullpellac i Vic

Al nostre centre de salut auditiva a Girona així com les botigues d’Olot, Banyoles, Vullpellac i Vic tractem qualsevol problema de salut i pèrdua auditiva.

 

 

Tens algun problema? Posa’t en contacte amb nosaltres sense cap compromís:

 

[hubspot type=form portal=5586053 id=f17e35cf-7b69-4a1f-87e3-fde6f819a22c]