Blog

El centre auditiu Audioson Celebra 25 anys a Olot

El passat mes de març la revista La Comarca va fer un reportatge sobre el nostre centre a Olot que celebra 25 anys des de la seva obertura.

El reportatge destaca la importància de la detecció i tractament precoç de la pèrdua auditiva. Assenyala diversos signes que poden indicar problemes d’audició, com augmentar el volum del televisor, repetir paraules sovint o tenir dificultats per seguir una conversa. Es ressalta la facilitat d’accedir a una revisió auditiva en centres especialitzats, com Audioson, per mitjà de professionals titulats.

S’explica que, en cas de pèrdua auditiva significativa, proporcionar una solució auditiva pot millorar significativament la qualitat de vida de la persona afectada, permetent-li tornar a sentir sons i participar en converses amb facilitat, fins i tot en entorns sorollosos. Audioson, una empresa familiar fundada el 1987 a Girona i amb diversos centres, està especialitzada en diagnòstic auditiu i adaptació d’audiòfons.

Es destaca el compromís de l’empresa amb el benestar del client, oferint servei personalitzat, garanties de producte, ampliació de garantia, finançament sense interessos i audiòfons de prova. També es mencionen serveis com la confecció de taps a mida per protegir les orelles de l’aigua o sorolls excessius.

Finalment, s’anuncia una promoció especial per celebrar el 25è aniversari d’Audioson Olot, que inclou una primera visita gratuïta de valoració i un descompte del 25% en models seleccionats. S’invita els interessats a contactar o visitar Audioson a Olot per aprofundir en els serveis i promocions disponibles.

Podeu veure tot el reportatge al següent enllaç: