Vols treballar amb nosaltres?

  Adjunta un fitxer

  Protecció de dades de caràcter personal  CV

  Conforme a la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que en clicar sobre el botó ENVIAR esteu donant el vostre consentiment exprés perquè les vostres dades passin a formar part de la base de dades d’Audioson perquè puguem atendre la vostra sol·licitud i perquè, segons allò disposat a la Llei 34/2002, d’11 de juny, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us puguem enviar informació sobre els nostres serveis i productes mitjançant qualsevol mitjà de comunicació, electrònic o no.

  Així mateix manifesteu que les dades que ens heu proporcionat són veritables i que sou la persona autoritzada per poder fer-ne ús, i Audioson queda eximida de qualsevol mal i perjudici que pugueu patir degut a la falta de veracitat en el contingut de la informació facilitada. Us comuniquem que si desitgeu exercir els drets que la Llei reconeix d’accés, cancel·lació, rectificació o oposició, ho podeu fer enviant-nos un correu electrònic a la següent adreça infoaudioson@audioson.es o per correu postal a : Audioson, Apartat de Correus 83, 17080 Girona.

   

  CLÀUSULA PER LA RECOLLIDA DE DADES SELECCIÓ DE PERSONAL

  De conformitat amb la normativa vigent i aplicable en protecció de dades de caràcter personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de GRUP AUDIOSON*, i que a continuació es relacionen les seves respectives finalitats, plaços de conservació i bases legitimadores. Per aquells tractaments que ho requereixin, s’informa també de la possible elaboració de perfils i decisions automatitzades que GRUPO AUDIOSON té previst realitzar:

   

  Finalitat: Captació, registre i tractament de dades de candidats per a finalitats de selecció de personal i gestió, anàlisis i arxiu dels currículums dels candidats.

  Plaç de conservació: 1 any.

  Base legítima: L’interès legítim.

   

  D’acord amb els drets que li atorga la normativa vigent i aplicable en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió (“dret d’oblit”), portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal, així com la revocació del consentiment prestat pel tractament de les mateixes, dirigint la vostra sol·licitud a l’adreça postal PLAÇA CATALUNYA 9 17004, GIRONA o l’adreça electrònica info@audioson.es. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

   

   

  Grupo Audioson*

   

  B17984352 – ABELENDA MANTE SL PLAÇA CATALUNYA 9,17004 GIRONA

  B55255830 – CATCENTRES AUDITIUS SL PLAÇA CATALUNYA 9,17004 GIRONA

  B47091863 – CENTRO AUDITIVO EUROPEO SL PASEO SAN FRANCISCO DE SALES 21,28003 MADRID