Serveis Audioson

Als centres auditius Audioson estudiem cada cas particularment, tenint en compte les característiques del pacient i del seu entorn. Perquè cada persona no és igual, ni cada pacient necessita el mateix o té el mateix problema auditiu. 

Per aquells que necessiten audiòfons:

A Audioson oferim molt més que audiòfons. Un audiòfon és un dispositiu que no funciona per si sol: necessita que un professional audioprotetista el programi segons la pèrdua auditiva, i necessita un manteniment, un seguiment i serveis que Audioson us inclou.

Per què triar Audioson

Per les instal·lacions i equipament d’última generació. El millor per a una perfecta exploració de l’orella i diagnosi del nivell auditiu.

Perquè oferim 3 anys de garantia total, que inclou qualsevol reparació –sempre que no sigui per mal ús-.

Perquè oferim un ampli ventall de productes i preus, que es poden adaptar a les teves necessitats auditives, amb l’objectiu que ningú que necessiti un audiòfon es quedi sense.

Per la professionalitat: els nostres centres auditius estan dirigits per un tècnic audioprotetista titulat, i són centres autoritzats pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya com a centre sanitari per a l’adaptació d’audiòfons.

Perquè t’acompanyem sempre mitjançant visites periòdiques i gratuïtes de seguiment, encara que hagi finalitzat la garantia de tres anys.

Per la vostra tranquil·litat: 3 anys de cobertura, en cas de trencament o robatori.

Perquè tens 6 mesos per tornar-los si no et convencen, però estem segurs que no serà així.

Perquè pots finançar-los sense interessos i començar a gaudir ja dels teus audiòfons.

Perquè pots provar els audiòfons a casa i convèncer-te dels avantatges

Perquè adaptem les millors marques en tecnologia i fiabilitat: Philips, Phonak, Signia...

Avantatges Audioson