Audioson: audiòfons, taps de protecció, accessoris i manteniment auditiu

Als centres auditius Audioson treballem per millorar la teva salut auditiva

A Audioson, Centres de Salut Auditiva des del 1987, fa més de 30 anys que cuidem la teva audició. Ens dediquem a cuidar la salut auditiva i oferir solucions per protegir i recuperar l’audició.

El nostre objectiu és que les persones amb dificultats d’audició puguin sentir-hi millor i d’una manera més fàcil i còmode, i així fer que gaudeixin d’una bona qualitat de vida.

Comptem amb centres de salut auditiva, equipats amb els millors sistemes d’exploració auditiva.

A Audioson estudiem cada cas i problema auditiu particularment, tenint en compte les característiques del pacient i del seu entorn. Perquè cada persona no és igual, ni cada pacient necessita el mateix.

Estudiem cada cas de manera individual i t’oferim la millor solució

Catàleg de solucions auditives Audioson

Tant si vols millorar la teva audició, com si necessites protecció per a la teva oïda i orelles, tenim solucions adients i personalitzades.
Segons la pèrdua auditiva hem de buscar una solució integral per a sentir-hi en totes les situacions.
Pot ser que l’alternativa que necessites siguin audiòfons o a vegades només es necessita una ajuda per a situacions concretes com escoltar la televisió o el telèfon.
Si la teva audició funciona bé, però necessites protecció pel soroll o evitar que t’entri aigua a les orelles també et podem ajudar. A Audioson tenim taps de protecció fets a mida i amb models i materials adients segons les teves necessitats.

Inclòs en la primera visita:

icon_proteccio_auditiva_headphones

Audiometria

Aquesta prova analitza el funcionament del sistema auditiu, identificant qualsevol disfunció auditiva. I avaluant la capacitat auditiva del pacient. Els nostres especialistes en audiologia realitzen diferents tipus d’audiometria a la sala insonoritzada: Audiometria via aèria, Audiometria via ossea, Umbral d’inconfort i Audiometria vocal.

icon_audiotest_orella

Timpanometria

Analitza l’estat de l’oïda mitja a través del timpanòmetre (o impedanciometre), amb el fi d’identificar si el sistema del timpà i els ossets funcionen sense alteració.

test

Videotoscòpia

L’otoscopia o videotoscopia és la tècnica d’exploració de les parts de l’oïda externa: pavelló auricular, conducte auditiu extern i membrana timpànica. Permet valorar la mida del canal auditiu i identificar possibles anomalies.

icon_informes_file

Diagnòstic detallat

Oferim al client i al seu metge un informe audioprotèsic, realitzat pel professional d’Audioson, amb el detall de les proves realitzades, el resultat i la valoració i observacions, amb l’objecte d’arribar a una solució adient.

solucions

Solucions Auditives

Després de realitzar-te un complet estudi auditiu, el teu audiòleg protèsic valorarà quin tipus de solució auditiva és la que més s’adapta a les teves necessitats i comentareu les opcions. Si vols estar més segur pots provar a casa teva els teus audiòfons, durant un temps acordat, per a testar-los al teu entorn habitual. I sinó, te’ls pots endur acollint-te al dret a devolució del 100% d’Audioson.