Blog

Audioson col·labora amb la jornada de multicapacitats a Girona.

El passat 3 de Desembre del 2017 Audioson va col·laborar amb la jornada “Posa’t al meu lloc. La trobada es va realitzar a la plaça del Mercat del Lleó de Girona. En aquest acte es reivindicava els drets dels discapacitats a formar part de totes les parts de la societat. Per fer-ho possible Audioson col·labora, juntament amb altres empreses, amb l’Associació de Multicapacitats. De forma completament solidària la col·laboració d’Audioson Girona va servir per poder realitzar la jornada.

L’acte va anar acompanyat dels grups de música Pot Petit, Di-Versiones i els Parrak. La jornada volia crear un ambient solidari i de conciencia entre la població de Girona. L’objectiu de l’acte era acostar la realitat dels discapacitats a tots els assistents. Per això es proposaven diverses activitats entre elles:

  • Com moure’s amb cadira de rodes.
  • Com escriure sense veure-hi.
  • Com conduir.

El compromís: Audioson col.labora amb el territori que l’envolta

El compromís del centre auditiu Audioson és complet en tot el seu territori. Des d’Audioson ceriem que cal retornar part de l’impacte que generam en el nostre dia a dia. Per això intentem, més enllà de les ajudes auditives que oferim, relacionar-nos amb la societat que ens envolta. Actualment Audioson té presència en les ciutats de Girona, Vic i Olot amb centres auditius pròpis i a La Bisbal de l’Empordà i Banyoles dintre de dues farmàcies. Tot i això Audioson té presència amb punts d’informació per tota la província.

Audioson col·labora amb la jornada solidaria multicapacitats

La col·laboració d’Audioson Girona a la jornada

Els participants de la jornada podíen comprar una bossa de cotó per col·laborar solidariament amb la causa de l’Associació de Multicapacitats. Dincs d’aquesta bossa les empreses i entitats col·laboradores van oferir alguns dels seus serveis. L’a col·laboració d’Audioson oferia una revisió auditiva gratuïta per a qualesvol persona que portés el fulletó de dins la bossa.

D’aquesta manera Audioson Girona volia aconseguir concienciar de la importància de cuidar la nostra salut auditiva i oferir les ajudes auditives quan aquestes fossin necessaries.

Des d’Audioson estem molt contents d’haver pogut aportar el nostre granet de sorra a Girona i a l’acte de l’Associació Multicapacitats. Esperem poder retrobar-nos aviat!