Blog

Compromís solidari d’Audioson: Col·laborem amb Càrites Girona.

Audioson som una empresa compromesa amb el nostre entorn territorial i social més proper. Creiem que cal tornar l’impacte que generem en el nostre dia a dia amb la nostre activitat econòmica a la societat que ens acull. 

Per aquesta raó sempre que podem intentem col·laborar amb les entitats socials gironines a prop nostra. El compromís solidari d’Audioson és un dels pilars que dóna valor a la nostra empresa.

El compromís solidari d’Audioson amb Càrites Girona

Des de l’any 2000 Audioson col·labora amb Càritas Girona. Això és posible gràcies a un conveni entre l’empresa i l’entitat establert fa 20 anys. 

Gràcies a aquest conveni Audioson dóna tots aquells audiòfons que no tenen utilitat comercial però que funcionen perfectament a Càritas de Girona. Aquests audiòfons socials són destinats a persones que pateixen pèrdua auditiva. Aquestes persones però que no tenen recursos econòmics suficients per accedir a aquest producte de salut.

Gràcies a l’acord entre Audioson i Càritas, des del 2013, hem pogut repartir 17 audiòfons socials. Aquests audiòfons ja els  estan utilitzant 17 persones que pateixen pèrdua auditiva. 

→ També et pot interessar: Què és la pèrdua auditiva? Tipus i causes 

Estem encantats de ser una “Entitat amb Cor” de Càritas de Girona que aporta el seu granet de sorra. Esperem que aquesta col·laboració pugui durar molt més temps.

atencio-personalitzada-centre-auditiu-girona-audioson

Com pots ajudar al compromís solidari d’Audioson?

D’altra banda tu també pots aportar el teu granet de sorra i ajudar a qui més ho necessita amb Audioson i Càritas.

A totes les botigues Audioson del territori gironí i també de Vic podràs trobar un panell de Càritas. Allà podràs fer una donació personal i voluntària.

Els diners que Audioson recull d’aquests panells a les seves botigues es destinen a comprar audiòfons socials. Posteriorment es reparteixen a aquelles persones de Càritas que els necessiten.

Si vols col·laborar amb el compromís solidari d’Audioson amb Càritas t’’esperem a les nostres botigues Audioson. No només millores la teva salut auditiva sinó que també ajudes a la societat que ens envolta.

Tens algun problema? Posa’t en contacte amb nosaltres sense cap compromís.