Blog

Audiòfons Phonak Audéo Lumity: Innovació i Claredat Auditiva

En la cerca d’una millor qualitat de vida per a les persones amb pèrdua auditiva, Phonak s’ha consolidat com una marca líder en solucions auditives. Entre la seva innovadora gamma de productes, destaca l’audiòfon Phonak Audéo Lumity, un dispositiu que no sols millora l’audició, sinó que també s’integra perfectament en la vida quotidiana dels seus usuaris. En aquest article, explorarem les característiques, beneficis i tecnologies que fan del Phonak Audéo Lumity una opció excepcional per als qui busquen millorar la seva capacitat auditiva.

Característiques Destacades del Phonak Audéo Lumity

El Phonak Audéo Lumity es distingeix pel seu conjunt de característiques avançades que brinden una experiència auditiva superior. Entre aquestes es troben:

1. Tecnologia Lumity

La tecnologia Lumity és la pedra angular d’aquests audiòfons. Proporciona una qualitat de so inigualable, permetent una comprensió clara de la parla fins i tot en entorns sorollosos. Aquesta tecnologia avançada adapta el rendiment de l’audiòfon a diferents situacions auditives, oferint una experiència més natural i envolupant.

2. Connectivitat Universal

El Audéo Lumity compta amb connectivitat universal que permet la seva vinculació amb una àmplia varietat de dispositius electrònics, incloent-hi telèfons intel·ligents, televisors i altres dispositius Bluetooth. Aquesta característica facilita la transmissió directa d’àudio, millorant la qualitat del so i oferint major comoditat a l’usuari.

3. Càrrega Ràpida i Duradora

Amb una bateria de llarga durada i un sistema de càrrega ràpida, els audiòfons Audéo Lumity garanteixen un ús prolongat durant tot el dia. Una càrrega completa ofereix fins a 24 hores de funcionament continu, i una càrrega ràpida de només 30 minuts proporciona fins a 6 hores d’ús addicional.

4. Resistència a l’Aigua i a la Pols

Dissenyats per a adaptar-se a estils de vida actius, aquests audiòfons compten amb una certificació IP68, cosa que significa que són resistents a l’aigua, a la suor i a la pols. Aquesta característica assegura que els dispositius es mantindran en perfectes condicions fins i tot en entorns desafiadors. Es poden submergir fins a mig metre de profunditat.

Audiòfon resistent a l'aigua

5. Opcions de color de l’audiòfon

Aquests audiòfons estan disponibles en diferents colors, els quals s’adapten als diferents colors de pèl o estils de vida, ja que també estan disponibles en colors més pastís en tendència.

Beneficis de l’Ús del Phonak Audéo Lumity

Optar pels audiòfons Phonak Audéo Lumity ofereix múltiples beneficis que van més enllà de la millora auditiva. Aquí destaquem alguns dels més importants:

Millora en la Qualitat de Vida

El benefici més evident és la millora significativa en la qualitat de vida. En proporcionar una audició clara i precisa, aquests audiòfons permeten als usuaris participar plenament en converses i activitats quotidianes. Això no sols millora la comunicació, sinó que també redueix l’aïllament social i millora el benestar emocional.

Personalització i Comoditat 

Els audiòfons Audéo Lumity estan dissenyats per a oferir la màxima comoditat. El seu disseny ergonòmic s’adapta perfectament a l’orella, i les seves característiques de personalització permeten ajustar el dispositiu a les necessitats auditives específiques de cada usuari. A més, compten amb diferents modes i programes que es poden ajustar fàcilment segons l’entorn.

Reducció de l’Esforç Auditiu

Una dels majors avantatges d’aquests audiòfons és la reducció de l’esforç auditiu. Gràcies a la tecnologia d’última generació, els usuaris poden comprendre la parla amb major facilitat, la qual cosa disminueix la fatiga auditiva i millora la concentració. Això és especialment beneficiós en entorns sorollosos o quan es requereix parar esment durant llargs períodes.

Integració amb Aplicacions

El Audéo Lumity es pot integrar amb aplicacions mòbils com myPhonak, que permet als usuaris controlar i personalitzar els seus audiòfons directament des del seu telèfon intel·ligent. Aquesta aplicació ofereix funcions avançades com a ajustos remots, seguiment de la salut auditiva i actualitzacions del dispositiu, proporcionant una experiència auditiva més completa i personalitzada.

Tecnologies Innovadores en el Phonak Audéo Lumity

AutosenseUS 5.0

Una de les tecnologies més destacades en els audiòfons Audéo Lumity és el sistema operatiu Autosense US 5.0. Aquest sistema analitza automàticament l’entorn auditiu i ajusta els paràmetres de l’audiòfon en temps real per a oferir la millor qualitat de so possible. Ja sigui en una conversa tranquil·la o en una reunió sorollosa, Autosense US 5.0 optimitza l’experiència auditiva sense necessitat d’intervenció manual.

T-Coil

La tecnologia T-Coil (bobina telefònica) integrada en el Audéo Lumity facilita la connexió amb sistemes de bucle inductiu en espais públics, com a teatres o auditoris. Aquesta funció millora l’experiència auditiva en entorns on s’utilitzen sistemes d’amplificació de so, permetent als usuaris rebre el so directament en els seus audiòfons sense interferències.

El Phonak Audéo Lumity representa un avanç significatiu en el camp dels audiòfons, oferint una combinació de tecnologia avançada, comoditat i personalització que millora significativament l’experiència auditiva dels usuaris. Amb característiques com la tecnologia Lumity, connectivitat universal, càrrega ràpida, i resistència a l’aigua i a la pols, aquests audiòfons estan dissenyats per a adaptar-se a les necessitats de la vida moderna. A més, els seus beneficis en termes de qualitat de vida, reducció de l’esforç auditiu i integració amb aplicacions mòbils els converteixen en una opció excepcional per als qui busquen millorar la seva audició i gaudir d’una vida més plena i connectada.

Per a obtenir més informació sobre el Phonak Audéo Lumity i com pot millorar la seva experiència auditiva, visiti els nostres centres auditius.