Blog

Tens problemes per escoltar la televisió? Podries patir pèrdua auditiva.

Tens problemes per escoltar la televisió? Et costa seguir les converses de la televisió quan hi ha moltes persones parlant? No entens el que diuen les notícies? Familiars i amics t’han dit alguna vegada que poses el volum de la televisió massa alt?

Si habitualment tens algun d’aquests problemes quan mires la televisió, podries està patint pèrdua auditiva o sordera. Són moltes les persones adultes que s’adonen que poden patir un principi de pèrdua auditiva gràcies a la televisió. 

Des d’Audioson volem ajudar-te a millorar la teva salut auditiva i que puguis gaudir d’una bona qualitat de vida. Per això et volem donar 3 consells bàsics perquè puguis tornar a mirar la televisió sense problemes.

Com escoltar la televisió si pateixes pèrdua auditiva

Patir pèrdua auditiva no significa que no podem gaudir de la televisió. Això si, per no posar el volum de la televisió molt alt, caldrà que seguim uns consells bàsics per escoltar la televisió.

 – Prova d’utilitzar subtítols

Tots els programes de televisió porten subtítols incorporats. 

Els subtítols ens ajudaran a entendre tot allò que no podem escoltar de les converses de televisió. També ens descriuran les situacions o els sorolls d’ambient que s’estan escoltant com per exemple “telèfon trucant”.

Des d’Audioson recomanem posar els subtítols tant per entendre les converses com per adonar-nos que podem està perdent moltes parts de les converses.

– Utilitza els audiòfons

Actualment posar-se audiòfons és l’única solució per millorar la pèrdua auditiva. Aquests aparells són una solució auditiva que ens ajusten el volum exterior a la nostra capacitat auditiva. D’aquesta manera ens permeten tornar a sentir bé.

D’audiòfons n’hi ha de moltes tipologies i models però aquestes ajudes auditives ens permetran tornar a gaudir de les converses i l’audició en general. 

→ També et pot interessar: L’audiòfon: la solució definitiva pels problemes de sordera 

L’audiòleg ens ajudarà a configurar l’audiòfon al volum que necessitem i també ens explicarà com funciona l’aparell de sordera. Sens dubte provar aquesta solució auditiva farà que podem tornar a gaudir d’escoltar la televisió correctament.

– Utilitza accessoris per escoltar la televisió

Audioson compte amb un ventall d’accessoris en audició. Entre ells tenim també ajudes auditives per escoltar la televisió i així evitar posar el volum massa alt i molestar als altres.

Us recomanem provar els amplificadors individuals per la televisió que us permetran apujar el volum desitjat de la televisió sense que els altres ho escoltin. 

Recordeu que si creieu que podeu està patint pèrdua auditiva la millor solució és visitar els especialistes d’Audioson que us ajudaran a definir quin és el vostre problema auditiu i us donaran la millor solució adaptada al vostre cas.

Tens algun problema? Posa’t en contacte amb nosaltres sense cap compromís.