Blog

30 anys oferint solucions auditives a Girona.

A Audioson estem d’enhorabona! Celebrem els 30 anys

com a centre de salut auditiva al territori gironí.

Durant aquests 30 anys ens hem convertit en professionals experimentats de l’audició. Tenim experiència en el tractament de la salut auditiva i un gran equip de professionals. A més a més treballem amb marques d’àmbit mundial. Però no seríem res sense la confiança dels nostres pacients.

Per aquesta raó no podem estar més contents de celebrar amb tots vosaltres el nostre aniversari.

30 anys de passió per la salut auditiva a Girona

Audioson va néixer com a empresa familiar d’audició a la ciutat de Girona. El nostre objectiu sempre ha sigut cuidar la salut auditiva de les persones. També volem oferir solucions auditives a Girona de qualitat. Avui dia Audioson compte amb Centres Auditius arreu del territori català que donen resposta als nostres pacients.

Una de les claus de l’èxit d’Audioson és la tranquil·litat que oferim al nostre pacient. Tots ells compten amb una atenció completa i gratuïta en l’adaptació dels audiòfons. També tenen accés gratuït a les piles dels audiòfons dels tres primers anys del seu ús.

Oferim finançament a mida sense interessos i reparacions de totes les marques d’audiòfons.

Audioson al Diari de Girona

El passat 24 d’Octubre, amb motiu dels nostres 30 anys de dedicació al món auditiu, Diari de Girona ens dedicava un publireportatge. 

En aquest publireportatge us expliquem que els problemes auditius d’actualitat estan associats a l’ús inadequat dels auriculars, la constant contaminació acústica a què estem exposats i alguns medicaments provoquen més problemes d’audició.

Tots aquests factors provoquen que els problemes auditius no siguin només un problema de l’edat sinó que cada cop són més els joves que necessiten alguna correcció auditiva.

Per aquesta raó des d’Audioson recomanem fer-nos una revisió anual del nostre sistema auditiu per poder detectar i corregir a temps qualsevol problema de la nostra oïda. Aquesta revisió és completament gratuïta als centres Audioson.

Descomptes del 30% per celebrar els 30 anys d’Audioson

Per celebrar aquests 30 anys de dedicació a la salut auditiva, des d’Audioson volem agrair la fidelitat dels nostres pacients al llarg de tots aquests anys. 

Per aquesta raó oferim un 30% de descompte en els nostres productes auditius des del 15 d’octubre fins al 15 de desembre del 2019

Amb aquesta acció volem donar-vos les gràcies a vosaltres, els nostres pacients, per confiar amb Audioson per ajudar-vos a millorar la salut auditiva.

Tens algun problema? Posa’t en contacte amb nosaltres sense cap compromís.