Blog

Audiòfons invisibles: Audiòfons discrets que no es veuen.

Portar audiòfons és una necessitat bàsica pels que pateixen pèrdua auditiva. Els audiòfons, coneguts popularment com a sonotones, ens ajuden a millorar la nostra salut auditiva i la nostra qualitat de vida. 

Tot i que sabem que és imprescindible portar els audiòfons quan tenim un problema auditiu, moltes vegades ens preocupa si els audiòfons se’ns veuran molt o no. 

→ També et pot interessar: Tot el que s’ha de saber abans de posar-se aparells per la sordera 

És natural que ens inquieti l’aspecte, les sensacions estètiques i, sobretot, què en pensaran els altres al veure que en portem. Per aquells que es preocupen perquè no se’ls hi vegin els audiòfons, actualment hi ha els anomenats audiòfons invisibles

Des d’Audioson, centres de salut auditiva, t’expliquem l’oferta d’audiòfons invisibles i estètics que hi ha al mercat en l’actualitat.

Què són els audiòfons invisibles?

Els audiòfons invisibles són un tipus d’audiòfons pensats perquè es vegin el menys possible. N’hi ha de diferents marques i tipus.  En general, però, es tracta d’audiòfons realment petits. S’ajusten al color de la pell i que són quasi invisibles i discrets.

Amb l’ús d’aquests tipus d’audiòfons invisibles ningú notarà que estàs utilitzant una ajuda auditiva. D’aquesta manera es poden portar els audiòfons sense preocupar-se que la gent ens miri l’aparell per la sordesa.

Actualment podem afirmar que tots els audiòfons són realment discrets i petits. Tot i això des d’Audioson volem destacar-vos dos tipus d’audiòfons que són realment discrets.

Els audiòfons invisibles Open Fit

audiofons-adaptacio-oberta-darrera-orella-open-fit-audiosonEls audiòfons Open Fit són un tipus d’audiòfon que es considera invisible per la seva gran discreció.

Es tracta d’audiòfons d’adaptació oberta. No només són discrets sinó també molt còmodes. Aquest tipus d’audiòfon invisible es situa darrere l’orella. Amb un tub extremadament petit i un motlle que es situa dins el canal auditiu, amplifiquen el so.

Tot i posar-se darrere l’orella, els audiòfons Open Fit són quasi invisibles, ja que hi ha un ampli ventall de colors a triar que s’adapten al to de la pell i cabell.

Els audiòfons invisibles Intra

Uns altres audiòfons que es poden considerar audiòfons invisibles són els models d’audiòfons Intra. Aquest tipus d’audiòfons es col·loquen dins el canal auditiu directament, és a dir, dins l’orella.

Els audiòfons intra són petits i es fabriquen a mida. Així doncs són audiòfons que amb prou feines es veuen, ja que no tenen cap part situada a l’exterior de l’orella.

Amb els audiòfons invisibles t’asseguraràs de poder gaudir d’una bona salut auditiva i alhora oblidar-te de les conseqüències estètiques que això et pugui provocar.

Tens algun problema? Posa’t en contacte amb nosaltres sense cap compromís.