Blog

Les millors marques d’audiòfons del mercat

Avui parlem de les millors marques d’audiòfons del mercat per tal d’ajudar-te a escollir l’audiòfon que més necessites o necessita un dels teus familiars.

Gran varietat d’opcions en la compra d’audiòfons.

Com a consumidors cada cop tenim a l’abast més productes i opcions de compra, també amb els productes de salut. En aquest cas, cal anar molt més en compte. Quan comprem un producte sanitari, no sols és important que compleixi les característiques dictades pel departament de salut. També ha de ser un producte de qualitat i amb garanties.

Com a professionals de l’audició sabem per experiència que comprar un audiòfon de vegades no és fàcil. Triar entre la gran varietat d’audiòfons que hi ha al mercat pot ser complicat. Què és millor, un audiòfon invisible, RIC o Open Fit?

Ja vàrem veure les diferències entre un audiòfon i un amplificador de so. Moltes vegades se’ns intenta vendre l’amplificador com un audiòfon barat o audiòfon low-cost però realment no se’ns està venent el producte sanitari que busquem. Descartats dons els audiòfons barats, cal investigar sobre la millor opció d’audiòfons, les millors marques i les seves característiques. 

→ També et pot interessar: Diferències entre un amplificador de so i un audiòfon. 

En aquest cas, per tal que tingueu una visió de les millors marques d’audiòfons del mercat, des d’Audioson us volem oferir un llistat de les marques amb audiòfons més bons en l’actualitat.

Signia – Siemens

Signia és una marca relativament nova d’audiòfons que sorgeix de  la compra del departament d’audiòfons de la marca Siemens per part de la companyia Sivantos GmbH.

Es tracta d’audiòfons de molt bona qualitat i amb una llarga tradició. Siemens va començar a fabricar audiòfons a principis del segle XX. Així doncs a la marca Signia podreu trobar audiòfons amb diferents característiques: audiòfons sense piles, audiòfons CIC invisibles i, en general, audiòfons punters en l’àmbit de la tecnologia.

les millors marques d'audiòfons del mercat venta a Girona Audioson

Per la seva llarga tradició, la innovació tecnològica i la gran oferta i tipologia d’audiòfons, Signia és una de les millors marques d’audiòfons del mercat. La podreu trobar a qualsevol botiga Audioson.

Starkey

Starkey és una altra de les marques líders mundials en audiòfons. Els seus audiòfons són de gran qualitat tecnològica i també molt innovadors. Starkey treu al mercat audiòfons dissenyats per tractar la pèrdua auditiva de cada pacient. Els seus audiòfons poden personalitzar-se i adaptar-se perfectament a les necessitats i característiques de cada usuari.

En el seu catàleg trobem una gran varietat d’audiòfons. Des d’audiòfons retroauriculars, intracanals, invisibles, intel·ligents o sense fils.

Podeu trobar la marca Starkey a les nostres botigues Audioson.

Audioson, al costat de les millors marques d’audiòfons del mercat

A Audioson creiem que apostar per una de les millors marques d’audiòfons del mercat és la millor opció per solucionar una pèrdua auditiva. Al tractar-se d’un problema de salut no s’ha d’escatimar en la seva solució sinó apostar per un aparell de qualitat. Això ens donarà no només garanties de millorar la nostra salut sinó que també permetrà que, un cop feta la compra, no tinguem sorpreses a posteriori. 

opcions audiofons a Audioson Girona

Per aquesta raó la nostra empresa fa una clara aposta per apropar aquestes marques als pacients amb pèrdua auditiva de les comarques de Girona i Barcelona. El nostre tracte és proper, familiar i personalitzat. Us oferim la millor atenció i les millors marques d’audiòfons del mercat, així com fer un seguiment a posteriori. 

Si us acosteu a qualsevol botiga d’Audioson o us poseu en contacte a través del nostre telèfon, e-mail o formulari electrònic, els nostres professionals de l’audició us donaran tota la informació que necessiteu. 

Tens algun problema? Posa’t en contacte amb nosaltres sense cap compromís: