Serveis auditius: els audífons

A Audioson oferim molt més que audiòfons. Un audiòfon és un dispositiu que no funciona per si sol: necessita que un professional audioprotetista el programi segons el grau de pèrdua auditiva. També  necessita un manteniment, un seguiment i serveis que Audioson us inclou.

Més informació

Per què triar Audioson

  1. Per la professionalitat: els nostres centres auditius estan dirigits per un tècnic audioprotetista titulat, i són centres autoritzats pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya com a centre sanitari per l’adaptació d’audiòfons.
  2. Per les instal·lacions i equipament d’última generació. El millor per a una perfecta exploració de l’orella i diagnosi del nivell auditiu.
  3. Perquè us oferim un ampli ventall de productes i preus. Aquests es poden adaptar a les vostres necessitats, amb l’objectiu que ningú es quedi sense l’audiòfon que necessita.
  4. Perquè oferim 3 anys de garantia total, que inclou qualsevol reparació –sempre que no sigui per mal ús-.
  5. Perquè us acompanyem sempre mitjançant visites auditives periòdiques i gratuïtes de seguiment, encara que hagi finalitzat la garantia de 3 anys.
  6. Per la teva tranquil·litat: 3 anys de cobertura a tot risc, en cas de trencament o robatori de l’audiòfon.
  7. Perquè pots provar els audiòfons a casa fins a 30 dies, per a convence’t dels seus avantatges.
  8. Perquè et facilitem el finançament.
  9. Perquè t’oferim reparacions directament del servei tècnic oficial de cada marca.
  10. Perquè donem el servei de fabricació de taps de protecció per a l’orella, i motlles per a audiòfons.

Complements per a usos concrets:

Potser necessites un aparell per ajudar-te a sentir millor en ocasions concretes: per entendre bé la tele, al parlar per telèfon, per a sentir el despertador. Vine i t’ensenyarem sense compromís els productes que estan pensats especialment per a persones amb alguna dificultat per a sentir-hi bé, i que t’ajudaran molt a la teva vida quotidiana.
(més informació).

Dubtes:

És normal que a l’adaptar-te un audiòfon per primera vegada tinguis alguns dubtes sobre el seu funcionament, o que s’hagin de fer alguns ajustaments per aconseguir el so ideal per la teva pèrdua auditiva. Per això estem a la teva disposició als nostres centres auditius. (més informació).

La darrera tecnologia al teu abast

Perquè la tecnologia canvia i també canvia la manera de comunicar-nos, el nostre ritme de vida i les nostres necessitats. I també canvia la tecnologia dels audiòfons, i a Audioson us oferim les darreres novetats: audiòfons que es connecten amb telèfons mòbils i amb dispositius d'àudio, així com audiòfons amb bateria recarregable –sense piles-.
(més informació).

Manteniment pels teus audiòfons

Tenim piles i accessoris per audiòfons. Podem gestionar les reparacions de tota marca d’audiòfons. I si el teu audiòfon és d’Audioson tens garantia tot inclòs durant 3 anys, i visites de seguiment i ajustament sense límit.