Protecció de dades

Protecció de dades de caràcter personal

Conforme amb el que està establert en la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat d’ ABELENDA MANTE SL amb CIF B17984352 i domicili social lloc a PLAÇA CATALUNYA 9 17004, GIRONA, amb la finalitat d’atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, ABELENDA MANTE SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

L’informem que tractarem les seves dades conforme a l’existència del seu consentiment.

ABELENDA MANTE SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que ABELENDA MANTE SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables per tal que aquestes es suprimeixin o rectifiquin de seguida quan siguin inexactes.

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com també del consentiment donat pel seu tractament, dirigint la seva petició a la direcció postal indicada més amunt o al correu electrònic infototmedic@totmedic.cat.

L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment donat enviant un correu electrònic a l’adreça: infototmedic@totmedic.cat.

Podrà dirigir-se a la Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna.

La tramesa d’aquestes dades implica l’ acceptació d’aquesta clàusula.