Laboratori

Laboratori de fabricació d’otoplàstiques (motlles fets a mida de l’orella) de les marques més importants d’audiòfons.

Motlles i taps de protecció especials:

Tenim un ampli ventall de models de motlles per a audiòfons retroauriculars, així com de taps a mida antisoroll (taps per dormir) i taps a mida per a la protecció de l’aigua.

Motlles per a audiòfons retroauriculars

A Audioson fabriquem a mida del client les motlles pels audiòfons retroauriculars (de darrera l’orella). Segons la pèrdua auditiva de cada persona s’escull el model i material del motlle, que es personalitza al màxim per aconseguir la millor audició possible.

Protegir les orelles del soroll

Els taps per a dormir s’han tornat imprescindibles per aquelles persones que necessiten aïllar-se dels sorolls per a dormir. Molt pràctics per les persones que dormen de dia, que es desperten amb qualsevol soroll, o que dormen amb persones que ronquen.

Protegir les orelles de l’aigua

Oferim taps de silicona completament a mida de l’orella per evitar que entri aigua al conducte auditiu. Indicats per persones que pateixen otitis o perforació de timpà o esportistes que passen moltes hores a l’aigua. Oferim molts colors i models divertits pensant en els nens, que són els majoritaris usuaris de taps. Per a la platja, piscina, dutxa, etc.