Reconèixer la pèrdua auditiva

Al dinar d’ahir em vaig adonar que quan parlaven més d’un a l’hora no entenia el que deien. Vaig haver de parar molta atenció per entendre als convidats.

Quan escolto la tele cada dia he de pujar més el volum. Els de casa es queixen de que la poso massa alta…

Què em passa? Estaré perdent oïda?

Si vols millorar la teva audició, confia en Audioson. Et farem l’Audiotest, unes proves audiomètriques amb les que sabràs exactament com està la teva salut auditiva. És l’única manera fiable de saber el teu nivell auditiu.

Per què perdem audició?

La pèrdua auditiva és un procés normalment lent que es desenvolupa durant molts anys i no hi ha 2 casos iguals. Sol iniciar-se a partir dels 40 anys, i cada cop més aviat per la contaminació acústica a la que estem exposats a les ciutats o a la feina. I és que la sordesa és una de les principals malalties laborals, sobretot a la indústria i a la construcció.

Símptomes: Pujar el volum del televisor, fer-se repetir les paraules sovint, tenir dificultats per mantenir una conversa per telèfon o sentir-hi però no entendre-ho bé, no sentir el tic-tac d’un rellotge, etc.

Més informació

Què necessites

Tant si vols millorar la teva audició, com si necessites protecció per a la teva oïda i orelles, tenim solucions adients i personalitzades.

Segons la pèrdua auditiva hem de buscar una solució integral per a sentir-hi en totes les situacions. De vegades només es necessita una ajuda per a situacions concretes com escoltar la tele o el telèfon…

I si la teva audició funciona bé, però necessites protecció pel soroll o evitar que t’entri aigua a les orelles, per a tu o per la teva família també et podem ajudar. Tenim taps de protecció fets a mida i amb models i materials adients segons les teves necessitats.

Serveis

A Audioson oferim molt més que audiòfons. Un audiòfon és un dispositiu que no funciona per si sol: necessita que un professional audioprotetista el programi segons la pèrdua auditiva, i necessita un manteniment, un seguiment i serveis que Audioson us inclou.

Més informació

Perque triar Audioson

  1. Per la professionalitat: els nostres centres auditius estan dirigits per un tècnic audioprotetista titulat, i són centres autoritzats pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya com a centre sanitari per l’adaptació d’audiòfons.
  2. Per les instal·lacions i equipament d’última generació. El millor per a una perfecta exploració de l’orella i diagnosi del nivell auditiu.
  3. Perquè us oferim un ampli ventall de productes i preus, que es poden adaptar a les vostres necessitats, amb l’objectiu que ningú que necessiti un audiòfon es quedi sense.
  4. Perquè oferim 3 anys de garantia total, que inclou qualsevol reparació –sempre que no sigui per mal ús-.
  5. Perquè us acompanyem sempre mitjançant visites periòdiques i gratuïtes de seguiment, encara que hagi finalitzat la garantia de 3 anys.
  6. Per la teva tranquil·litat: 3 anys de cobertura a tot risc, en cas de trencament o robatori.
  7. Perquè pots provar els audiòfons a casa fins a 30 dies, per a convence’t de les seves avantatges.
  8. Perquè et facilitem el finançament.
  9. Perquè t’oferim reparacions al moment si et desplaces al nostre servei tècnic de Girona.
  10. Perquè tens servei exprés en la fabricació de taps de protecció per a l’orella, i motlles per a audiòfons.