Blog

Audiòfons a Girona: Solucions per la sordesa.

Trobar audiòfons a Girona que donin solució als problemes de sordesa o pèrdua auditiva que es pateixen és possible sense sortir de la ciutat. Hi ha un gran ventall de possibilitats que s’adapten de manera personalitzada a cada pacient i a cada cas.

Audioson son centres auditius que ofereix solucions d’audiòfons a Girona. A més a més també ofereix audiòfons a les ciutats d’Olot i la Bisbal de l’Empordà (Vulpellac) i Banyoles. Els nostres centres auditius gaudeixen d’un gran ventall de possibilitats d’audiòfons a Girona

Des de l’equip de professionals d’Audioson et volem ajudar  a decidir quina és la teva millor opció per escollir els teus audiòfons. T’expliquem quin tipus d’audiòfons i quines marques pots trobar.

audiofons-a-girona-solucions-audioson

Audiòfons a Girona: Quines opcions tinc?

Actualment hi ha de moltes marques d’audiòfons que pots trobar a Girona. Podem oferir des dels més senzills aparells per la sordera a aquells aparells més sofisticats. Podem oferir audiòfons amb més o menys potència segons el grau de pèrdua auditiva.

→ També et pot interessar: l’audiòfon, la solució definitiva pels problemes de sordesa

Audioson treballa amb les millors marques del mercat i et porta audiòfons a Girona dels fabricants líders mundials. Siemens-Signia, Strakey i Microson són les marques pioneres del mercat que podràs trobar als centres auditius Audioson a tota la província de Girona. 

Dintre d’aquestes marques diferenciem diversos models d’audiòfons:

  • Audiòfons Retroauriculars que connecten amb l’orella mitjançant un motlle. Van darrere l’orella.
  • Audiòfons RIC. Situats darrere l’orella però amb motlle petit que funciona com auricular i s’ubica dins l’orella.
  • Audiòfons interns o Intrauriculars: Es posen dins l’orella i s’acoplen al canal auditiu. Aquest tipus d’audiòfons són molt discrets i s’adapten a la gran majoria de pèrdues auditives, ja que consten d’uns sistemes de retroalimentació boníssims.
  • Audiòfons “Open fit” Són audiòfons que se situen darrere l’orella però que han evolucionat dels Retroauriculars. Són molt més discrets i ofereixen una gran comoditat. La seva sonoritat és 100% natural.

audiofons-ric-darrera-orella-centres-audiosonaudiofons-intrauriculars-interns-dins-orella-audiosonaudiofons-retroauriculars-darrera-orella-girona-audioson

Com puc saber quina és la millor solució per mi d’audiòfons a Girona?

Un cop coneixes les opcions que tens d’audiòfons a Girona, el que et recomanem és que parlis amb els especialistes d’Audioson. Cal estar informat de les teves opcions però, al final, al tractar-se d’un tema de salut, la millor solució sempre te la donarà un especialista. 

Ells seran capaços de tractar de manera personalitzada el teu cas de pèrdua auditiva i oferir-te la millor ajuda auditiva i l’audiòfon que més s’adapta a tu. T’ensenyaran les opcions que s’ajusten més al teu cas.

A Audioson podràs preguntar per tota classe d’audiòfons i marques. Treballem amb les millors opcions d’audiòfons a Girona. Els nostres especialistes t’explicaran com funcionen i quins avantatges tenen els audiòfons. Tractarem el teu cas de manera única i personalitzada. Així trobarem la millor solució d’audiòfons a Girona per a tu. 

Tens algun problema? Posa’t en contacte amb nosaltres sense cap compromís.