Blog

Audiòfons controlats per mòbil.

Els usuaris d’audiòfons cada cop valoren més positivament els audiòfons controlats per mòbil. Aquesta senzilla tecnologia els permet tenir un control millor del seu audiòfon i millorar així la qualitat de la seva audició.

A Audioson sempre intentem oferir les millors marques d’audiòfons a la província de Girona. El nostre objectiu és que el nostre client pugui tenir els audiòfons que millor se li adapten i les millors ajudes auditives.

Per aquesta raó us presentem els audiòfons controlats per mòbil que oferim a les nostres botigues Audioson. Aquests audiòfons us obriran un ventall de possibilitat: control i seguretat per a l’usuari i la seva família.

Què són els audiòfons controlats per mòbil?

Els audiòfons controlats per mòbil són aquells que es controlen mitjançant una aplicació al mòbil a distància. A través del mòbil l’usuari pot controlar el programa d’audició del seu audiòfon.

També pot ajustar el volum, ajustar els sons greus i els aguts i, fins i tot, on desitja enfocar el so. L’aplicació és una ajuda auditiva per les persones que porten audiòfon.

Les aplicacions per controlar els audiòfons des del mòbil són molt senzilles. L’aplicació TouchControl controla tots els audiòfons model Siemens que es poden controlar per mòbil.

L’aplicació TouchControl permet accedir fàcilment a les funcions, canviar de nom els programes, utilitzar-lo des d’un metre de distància.

Aquesta aplicació és compatible amb els telèfons intel·ligents iOs i Android. Per tant no t’hauràs de preocupar del model del teu mòbil.

Quins models hi ha d’audiòfons controlats per mòbil?

Als centres auditius Audioson a Girona, podràs trobar audiòfons controlats per mòbil de la marca Siemens. Aquests audiòfons són fabricats per Siemens-Signia.

A Audioson pots triar entre molts models d’audiòfons controlats per mòbil de la marca Siemens. Aquests audiòfons van lligats amb l’aplicació TouchControl. D’aquesta manera pots ajustar tu mateix segons la teva necessitat amb l’avantatge tecnològica.

Pots demanar més informació al centre auditiu Audioson o al telèfon gratuït 900 239 329.

Tens algun problema? Posa’t en contacte amb nosaltres sense cap compromís