Blog

Els primers audiòfons sense piles: Siemens Cellion.

Els audiòfons sense piles són una de les últimes innovacions en el cap de l’audició. L’objectiu del nostre centre auditiu Audioson és oferir les últimes i les millors solucions als nostres clients.

Per aquesta raó us volem presentar l’última revolució en el mercat dels audiòfons: els audiòfons sense piles. Aquests audiòfons ofereixen una solució alternativa als audiòfons tradicionals que funcionen amb piles.

Són competitius els audiòfons sense piles?

Els audiòfons sense piles es carreguen mitjançant una  bateria. Amb aquesta càrrega tenen autonomia per utilitzar-se entre unes 10-20 hores depenent la marca. Això és poc si ho comparem amb la duració d’una pila d’audiòfon. Aquestes solen durar de 5 a 20 dies, depenen del seu mida.

Tot i que fa temps que els audiòfons sense piles s’estan comercialitzant fa menys d’un any eren poc recomanats. La seva autonomia només era d’unes 2 a 4 hores. Això feia que els audiòfons sense piles no fossin una opció molt escollida entre els que patien una pèrdua auditiva.

Actualment la bateria dels audiòfons sense piles ha millorat. Ara comencen a aconseguir tenir una autonomia més competitiva. Tot això fa que comencin a ser una opció viable per moltes persones que pateixen pèrdua auditiva. Les principals marques d’audiòfons comencen a treure audiòfons sense piles competitius que poden desbancar l’audiòfon amb piles.

Els audiòfons sense piles Siemens Cellion

Els audiòfons Siemens Cellion són els audiòfons sense piles més avançats tecnològicament en l’actualitat. Aquests audiòfons sense piles tenen bateries de ions de liti, recarregables a una base mitjançant inducció. Un cop carregats, els audiòfons Siemens Cellion proporcionen un dia de funcionament continuat.

Així els audiòfons Siemens Cellion, a través de l’última tecnologia, ofereixen als usuaris, una vida més fàcil i còmode. D’altra banda la qualitat d’aquests audiòfons sense piles és immillorable.

El carregador ofereix moltes possibilitats per l’usuari:

  • Carregador amb connector USB (per poder-los carregar allà on convingui)
  • Indicadors LED, que ofereixen informació del procés de càrrega.
  • Càrrega completa amb només 4 hores.
  • Ofereix la possibilitat de fer una càrrega exprés amb només 30 minuts, on s’obtè 7 hores extres de funcionament.
  • El carregador, a part del seu ús en sí, fa de deshumidificadors dels audiòfons en els cicles de càrrega.

Sens dubte els audiòfons sense piles Siemens Cellion són tot un èxit en el mercat de l’audició. La previsió és que, marques com aquesta augmentin la seva venda d’audiòfons sense piles.

Tens algun problema? Posa’t en contacte amb nosaltres sense cap compromís