Blog

Comprar un audiòfon: Els consells bàsics.

Comprar un audiòfon no és una compra fàcil. Es tracta d’un aparell que ens ha d’ajudar a millorar la nostra salut auditiva i per això cal anar amb molt de compte. A més a més el preu d’un audiòfon pot variar molt. 

Per tant, comprar un audiòfon no s’ha de fer mai de manera impulsiva. Cal pensar molt bé quina és l’opció que més s’ajusta a les nostres necessitats abans de fer la compra.

→ També et pot interessar: l’audiòfon, la solució definitiva pels problemes de sordesa. 

A Audioson som especialistes en audiologia i també en l’adaptació d’audiòfons. Amb la nostra experiència en audiologia, volem donar-te uns consells que has de tenir en compte si vols comprar un audiòfon.

Consells a seguir si vols comprar un audiòfon

1. Fes-te una prova auditiva

Només un professional de l’audició pot determinar si necessites utilitzar audiòfons. Si creus que et pots està quedant sord, cal que et facis una prova auditiva abans de comprar un audiòfon. La prova auditiva te l’ha de fer un audiòleg.

A partir d’aquesta prova auditiva podràs saber si t’estàs patint pèrdua auditiva i, per tant t’estas quedant sord. Si aquest és el cas, segurament sí que necessites audiòfons.

Centres de Salut Auditiva Audioson. Prova auditiva

2. Decideix quin model d’audiòfons s’adapta millor a les teves necessitats.

D’audiòfons n’hi ha de molts tipus i tenen preus molt variats. Abans de comprar un audiòfon és necessari que avaluïs quina és la teva necessitat. Després pots investigar quin model d’audiòfon et pot ajudar. Hi ha audiòfons invisibles que se situen dintre l’orella o d’altres que van darrere l’orella. També trobaràs audiòfons sense piles o amb piles.

Per resoldre tots aquests aspectes consulta els professionals de l’audició. Ells t’ajudaran a decidir quin model d’audiòfon s’adapta millor a les teves necessitats.

3. Avalua el preu

Per tal que un audiòfon compleixi la seva funció bàsica és necessari un preu mínim. Aquest preu et garanteix la compra d’un audiòfon que soluciona els teus problemes de sordera.

Intenta fugir dels audiòfons que es venguin com audiòfons low-cost o audiòfons barats. Normalment no responen a les funcionalitats bàsiques que s’esperen de l’aparell. Solen ser simples amplificadors del so. No estàn gens recomanats pels audiòlegs. 

Audioson ofereix audiòfons de qualitat adaptats a les necessitats de cada persona.

4. Compra l’audiòfon

Quan tens decidit quin és el millor audiòfon pel teu cas, finalment pots fer el pas per comprar l’audiòfon. Es tracta de l’últim pas però no per això menys important. Compra l’audiòfon en una botiga on t’ofereixin un servei postvenda.

→ També et pot interessar: Perque triar Audioson 

De vegades necessitem que ens ajudin a adaptar-nos als nostres audiòfons o que ens reajustin l’audiòfon. Si comprem l’audiòfon a una botiga amb servei postvenda, sempre podrem consultar-ho amb ells.

Comprar un audiòfon a Girona. Centres auditius audiosn

Des d’Audioson t’acompanyem en tot el procés de la compra d’un audiòfon. Realitzem les primeres proves auditives per avaluar la teva audició, determinem si pateixes pèrdua auditiva, t’assessorem amb quin tipus d’audiòfon s’ajusta més a les teves necessitats i al final t’oferim servei de postcompra per solucionar qualsevol problema que pugui sorgir amb el teu audiòfon.