Blog

L’audiòfon: la solució definitiva pels problemes de sordesa.

L’audiòfon és la solució definitiva pels problemes de sordesa que patim. L’audiòfon ens permet tornar a sentir amb claredat, escoltar i entendre les converses. Amb ells millorem la qualitat de vida exponencialment.

En els últims anys l’audiòfon s’ha posicionat com la millor i la unica solució auditiva als problemes de sordesa o pèrdua auditiva que pateixen les persones. L’audiòfon s’adapta a les necessitats de cada persona. Avui en dia el 98% de problemes d’audició els podem solucionar: La solució definitiva pels problemes de sordesa és l’audiòfon.

Des d’Audioson Girona, experts en salut auditiva des de 1987, t’expliquem què és l’audiòfon. També per què és la millor solució als problemes de sordesa.

Què és un audiòfon ?

Els audiòfons son petits aparells que utilitzen les persones que pateixen pèrdua auditiva. Es tracte de dispositius petits i discrets que ens ajuden a millorar els problemes de sordesa igual que les ulleres quan necessitem veure millor. L’audiòfon és la solució definitiva pels problemes de sordesa. Amb ells podreu tornar a sentir bé i gaudir d’una bona audició.

Un audiòfon no és un simple amplificador del so. Es tracte d’un aparell auditiu sofisticat. L’audiòfon és com un petit ordinador programable que amplifica les senyals sonores però també que en millora la precisió. Els audiòfons s’ajustan exactament a cada pèrdua auditiva segons la seva gama.

Gràcies a l’evolució de la tecnologia en últims anys els audiòfons s’han convertit en aparells digitals, moderns. Actualment tenen un ampli conjunt de possibilitats per ajudar a la persona a sentir millor. A més a més els audiòfons actuals són petits i discrets. Ja no tenen res a veure amb aquells aparells grans, antiestetics i complicats d’utilitzar d’abans. Actualment són una solució definitiva pels problemes de sordesa.

L’audiòfon avui en dia:

  • Aparell digital i modern
  • Soluciona un 98% dels problemes d’audició
  • És petit i discret
  • S’ajusta exactament a cada persona
  • És un producte sanitari amb grantia sanitaria.

En definitiva, l’audiòfon és un aparell que compensa la pèrdua auditiva d’una persona. Es tracta d’un producte sanitari i per tant compten amb una garantia sanitaria específica. A més a més aquesta garantia obliga a que l’aparell es vengui en centres sanitaris qualificats com a tal com és el cas dels centres Audioson.

Com em pot ajudar l’audiòfon a millorar la meva salut auditiva?

Els audiòfons ofereixen resultats excel·lents per revertir els problemes de sordesa. El primer que avantatge que ens aporta l’audiòfon és que ens permet recuperar la capacitat de sentir, escoltar i entendre els sons del nostre voltant. Això provoca una gran millora en la nostra qualitat de vida, ja que ens permet gaudir al 100% del nostre entorn.

Per fer-ho els audiòfons manten actius els estímuls de l’orella processant els sons,  amplificant-los, precisant-los i enviant-los a la nostra orella de manera inmediata. D’audiòfons n’hi ha de diferents tipus i marques. Cal analitzar bè quin s’adapta més a les necessitats de cada persona. Per això es aconsallable que es vagi a centres auditius especialtzats, i que els usuaris es deixin aconsellar pels professionals del sector.

Una de les principals característiques de l’audiòfon és la personalització. En major o menor mesura s’adapten a la pèrdua auditiva específica de cada pacient (segons gama). Cada persona presenta unes lesions auditives diferents i fins i tot, cada orella pot tenir un problema diferent. D’aquesta manera ajuda a millorar els problemes de sordesa diferents que pateix cada persona.

L’audiòfon, la solució definitiva pels problemes de sordesa.

En definitiva podem assegurar que l’audiòfon és, actualment, la solució definitiva pels problemes de sordesa o pèrdua auditiva.  Aquest aparell auditiu permet recuperar l’audició i la qualitat de vida d’aquells que han perdut part de la capacitat de sentir i escoltar. La persona ja no estará aïllada del món i les seves converses. D’es d’Audioson t’animem a provar aquesta solució per posar fi als teus problemes de sordesa.

Tens algun problema? Posa’t en contacte amb nosaltres sense cap compromís