Nou audiòfon a mida i recarregable

Qui hauria dit que una bona audició podia tenir aquest bon aspecte?

A Audioson incorporem la marca d’audiòfons Resound per completar la gamma més actual d’ajudes auditives. I ho fem amb el primer audiòfon intracanal recarregable del mercat. Personalitzat a les necessitats auditives de cada persona per aconseguir una gran audició, i a mida del canal auditiu del client per veure’s i sentir-se molt bé.

Pel seu aspecte molts es pregunten, són auriculars o audiòfons? I és que els dos mons s’han unit, perquè l’aspecte és d’auriculars d’última generació, però l’interior és molt més: un audiòfon graduat per recuperar l’audició, i fabricat a mida del teu canal auditiu per a més comoditat: ni es mou ni cau. El que necessites, un audiòfon amb l’estètica discreta d’un auricular.

Tot el que pensaves sobre els audiòfons… ha canviat! Presentem un nou i emocionant disseny d’audiòfon, fet a mida amb la tecnologia més avançada en forma d’audiòfon recarregable, sense piles!

A més, et permetrà una gran experiència auditiva, connectant-te al teu telèfon mòbil amb mans lliures i al televisor.

 

Característiques de tenir un audiòfon intracanal personalitzat i recarregable:

 

  • Colors disponibles: podràs escollir entre el color gris antracita com si fos un auricular o entre diversos colors naturals per a una màxima discreció.

  • Personalització: graduat per recuperar l’audició, i fabricat amb la forma del teu canal auditiu.
  • Impermeable a l’aigua i la suor: impermeable i a prova de suor gràcies a la seva nanoprotecció per dins i per fora per facilitar-ne l’ús, la neteja i el manteniment. És resistent a les gotes d’aigua o suor, però no es pot submergir en cap líquid.
  • Comoditat durant tot el dia: amb un bon ajustament al teu canal auditiu aconseguiràs la màxima comoditat, ni es mourà ni caurà. I amb el so ajustat i programat per un professional especialitzat d’Audioson, aconseguiràs recuperar l’audició que necessites. I quan siguis en un lloc molt sorollós, pots ajustar el so a través del teu mòbil. I fins i tot pots contactar amb el teu especialista d’Audioson perquè t’ajusti els audiòfons gràcies a l’aplicació ReSound Assist Live.
  • So natural en totes les situacions, per a pèrdues auditives de lleus a severes, no ens quedem gens ni mica. Millor comprensió de la parla en ambients amb soroll gràcies a la direccionalitat total que ajuda a enfocar-se a la veu dels interlocutors i a la cancel·lació de soroll. Millor capacitat de localització dels sons gràcies al fet que el micròfon és més a prop del teu canal auditiu.
  • Trucades mans lliures: connectivitat fàcil, trucades mans lliures amb el teu telèfon mòbil a través de Bluetooh.
  • Escoltar música i el televisor: podràs tornar a escoltar música amb qualitat gràcies a la connectivitat d’aquests audiòfons amb telèfons mòbils, tauletes, etc. I si afegeixes el transmissor de TV, transmetrà el so d’un televisor o equip de música als teus audiòfons a un volum adient i sense cap interferència.

 

Com funciona el carregador?

 

El carregador d’aquests audiòfons també és personalitzat, amb uns buits fabricats de la mateixa manera que l’audiòfon, perquè s’ajusti bé i aconsegueixi una càrrega inductiva i eficient. Amb una sola càrrega a la nit, quan dorms, els audiòfons estaran en funcionament durant 24 h.

A Audioson t’informarem sobre aquests nous audiòfons Resound sense cap compromís i t’ensenyarem com funcionen. No ho dubtis més i vine o truca al teu centre Audioson més proper.

Per saber com és la vida amb els nous Resound personalitzables recarregables, mira aquest vídeo.