Blog

Piles per audiòfons: quantes piles gastaré amb el meu audiòfon?

La majoria dels audiòfons que actualment utilitzem necessiten piles perquè funcionin. Les piles per audiòfons són diferents de les piles estàndards. Es tracte de piles Zinc-aire i utilitzen una tecnologia diferent.

Moltes de les persones que utilitzen audiòfons estan preocupades per quantes piles gastarà el seu audiòfon. És normal què ens preocupem perquè no calgui fer una inversió excessiva per les piles per audiòfons.

→ Necessites audiòfons?: Audiòfons a Girona: solucions per la sordesa. 

Per això, des d’Audioson t’expliquem quin és la duració habitual d’una pila per audiòfons perquè tinguis tota la informació necessària sobre els audiòfons.

Quins factors afecten les piles per audiòfons?

En general quasi tots els audiòfons gasten la mateixa mitjana de piles pel seu ús. Per això és bastant complicat baixar el gasto de piles per audiòfons.

Tot i això és cert que hi ha alguns factors que poden influenciar a un gasto més elevat de piles:

  • La qualitat de les piles: Utilitzar unes piles molt barates provocarà que es gastin més ràpidament. A més a més la mala qualitat de les piles també pot afectar negativament a l’audiòfon a llarg termini.
  • El nivell de pèrdua auditiva: Com major sigui la pèrdua auditiva que patim l’audiòfon haurà de gastar més energia de les piles per amplificar el so. Això provocarà que les piles es gastin una mica abans.
  • El tipus d’audiòfon: Els audiòfons vells solen gastar i consumir més piles que els audiòfons més nous. Tot i que els audiòfons més nous tenen menys consum de piles, al tenir més aplicacions i funcions acaben consumint més piles.

Quantes piles gasta un audiòfon?

La duració de les piles per audiòfons es veurà afectada pels factors que hem anomenat anteriorment i també per la mida de la pila. Per això és bastant difícil dictar quantes piles gasta un audiòfon. Dependrà de múltiples factors i pot variar amb facilitat. 

En general, les piles duren uns 10 dies fent-ne un ús complet de l’audiòfon. Al més es gasten, de mitjana 2 piles i mitja. Tot això pot varitar depenent del model de piles que s’utilitzi, la grandària de la pila i també el grau de pèrdua auditiva que patim. 

Els models de piles per audiòfons més comunes són:

  • Model 10: de color groc i duren de 4 a 5 dies.
  • Model 312: de color marró i duren de 8 a 10 dies.
  • Model 13: de color taronja i duren de 15 a 20 dies.
  • Model 675: de color blau i duren uns 30 dies.

serveis-audioson-valoracio-auditiva-a-girona

Què oferim a Audioson de piles per audiòfons?

Els clients que han comprat el seu audiòfon a un centre auditiu Audioson, no cal que es preocupin per les piles.

Durant els tres primers anys d’ús de l’audiòfon les piles van incloses. Això suposa un total de 90 piles que no hauràs de comprar

Després d’aquests tres anys tampoc t’has d’amoïnar massa: cada pila et costarà 0,50€ la pila. Les piles per audiòfons van en paquets de 6 piles. Això significa 3€ pel paquet d’una marca de primera com Rayovac.

Així doncs, com veuràs la pila no ha de ser un impediment per millorar la teva salut auditiva. A Audioson et posem totes les facilitats perquè puguis tornar a gaudir dels sons i milloris així la teva qualitat de vida.

Tens algun problema? Posa’t en contacte amb nosaltres sense cap compromís.