Blog

Regalar salut auditiva per Nadal.

Regalar salut auditiva per Nadal és cada vegada més freqüent entre les famílies! 

El nadal és època de trobar-se amb la família i els amics i gaudir de moments tot junts. Els avis i àvies gaudeixen de veure la família reunida, ja sigui al voltant d’una taula o compartint un moment bonic.

És en aquestes estones en què ens adonem que la qualitat de vida és molt important, sobretot en les persones grans. Tenir una bona qualitat de vida ens permet gaudir dels moments més importants de la vida. Per això, com a familiars i amics sempre intentem que les persones grans que estimem estiguin ben cuidades i puguin viure bé.

Per aconseguir-ho, avui us recomanem regalar salut auditiva per Nadal per a les persones grans de la vostra família, ja que els ajudarà a millorar la qualitat de vida.

Per què regalar salut auditiva per Nadal?

Sovint sentim a dir que la salut és l’únic que realment importa. Sense ella, no podem fer res. No tenir salut ens provoca una davallada de la nostra qualitat de vida. 

La pèrdua auditiva gradual és un problema de salut relacionat amb la pèrdua d’audició. Es tracte d’una afectació que comencen a patir les persones grans, a partir dels 50-60 anys. Aquesta pèrdua d’audició provoca limitacions cada vegada més importants en el dia a dia. Per exemple es va perdent la capacitat d’escoltar i entendre bé les converses i de sentir i distingir les diferents veus, siguin a la televisió o en una conversa real. Fins i tot es pot arribar a tenir problemes per sentir altres sorolls més fort com el telèfon, el despertador o el so d’una ambulància. 

→ Si vols saber-ne més: Riscos de la pèrdua auditiva en la gent gran: a què s’expossen?

Tots aquests factors provoquen que la qualitat de vida de les persones majors es redueixi bruscament. És per aquest motiu que és tan important que els familiars més propers, com els fills, ajudin a les persones grans a solucionar aquest problema. Regalar salut auditiva per Nadal pot ser un dels millors regals pels nostres familiars. 

“La família és decisiva per tractar la pèrdua auditiva gradual d’un familiar.”

– Com tractar la pèrdua auditiva gradual d’un familiar?, Audioson.

regalar salut auditiva per nadal amb audioson. Ajuda als que més estimes.

Regala una revisió auditiva a Audioson:

El primer pas per corregir aquest problema de salut és fer-se una revisió auditiva. 

Una revisió auditiva al vostre Centre Audioson més proper us permetrà sortir de dubtes i saber amb seguretat si el vostre familiar pateix pèrdua auditiva gradual. Si és així, des d’Audioson us ajudarem a seguir el camí que més convingui per tal de solucionar el problema. La nostra atenció personalitzada, propera i professional us assegurarà que solucionareu el problema d’audició.

Regalar salut auditiva per Nadal a un familiar que ho necessiti ajudarà a la nostra família a sentir-se més unida i més forta i a poder gaudir dels moments que realment importen amb les persones que estimem.

Des d’Audioson només ens queda desitjar-vos un molt Bon Nadal 2019 i Feliç Any 2020 envoltats d’aquells que més estimeu.