Blog

Tot el que s’ha de saber abans de posar-se aparells per la sordera.

Els audiòfons són els únics aparells per la sordera que t’ajudaran a millorar la teva salut auditiva. Es tracta d’aparells per excel·lència, ja que ofereixen una solució definitiva pels problemes auditius d’avui en dia.

No s’ha d’estar avergonyit de portar aquests aparells per la sordesa. Portar audiòfons ens ajudarà a millorar la nostra salut auditiva i la nostra qualitat de vida.

→ També et pot interessar: l’audiòfon, la solució definitiva pels problemes de sordesa

Es normal que aquells que han de posar-se un audiòfon solen tenir certs dubtes sobre aquests aparells per la sordera. Des d’Audioson, especialistes en salut auditiva des de 1987, et volem donar 4 consells bàsics que has de saber abans de posar-te aparells per la sordera o audiòfons:

Audiòfons i aparells per la sordera Audioson

4 Consells abans de posar-se audiòfons o aparells per la sordera:

1. Els aparells per la sordera o audiòfons necessiten ser programats:

Igual que unes ulleres, els aparells per la sordera cal ajustar-los perquè s’adaptin a cada pacient. Ajustar l’audiòfon és feina del professional igual que és el professional qui gradua unes ulleres.

Per això la programació es fa en el mateix moment que s’adquireix l’audiòfon pel servei d’Audioson. A més a més, per qualsevol desajust que hi pugui haver, es pot acudir al centre Audioson que desitgi i es tornarà a ajustar l’aparell perquè s’adapti al teu estat de salut auditiva.

2. Els primers dies que portis els aparells per la sordera.

Quan ens posem audiòfons per primera vegada podem notar certes molèsties. És normal que necessitarem uns dies d’adaptació als aparells per la sorderaDurant aquests dies serà important que portem l’aparell per acostumar-nos i també que detectem si els aparells per la sordera necessiten ajustar-se millor a nosaltres.

Els centres Audioson acompanyen al pacient durant tot aquest procés d’adaptació i li ofereixen atenció personalitzada per a qualsevol dubte que els pugui sorgir i visites de seguiment periòdiques.

3. Nateja senzilla i aparells resistents

Els audiòfons actuals són aparells per la sordera que han avançat molt tecnològicament. Actualment ja no són aquells aparells complicats i poc resistents d’abans. Ara portar un audiòfon o aparell de sordera és còmode i senzill.

Són fàcils de posar i treure, molt més resistents a l’aigua i a la pols que els d’abans. Per tot això, no cal preocupar-se per la neteja i el manteniment de l’aparell de la sordera. Tot i això, si hi ha algun problema tècnic, Audioson cobreix les reparacions, sigui quina sigui la causa, durant els 3 primers anys.

4. Visita al teu especialista auditiu.

El millor consell que podem donar abans de posar-te els aparells per la sordera és que visitis el teu centre Audioson més proper. Allà et podran explicar tot el que has de tenir en compte sobre els audiòfons. T’ensenyaran quin és el manteniment complet dels aparells per la sordera i quan cal netejar-los. També t’enseyeran que posar-se’ls i treure-se’ls és molt fàcil. A més a més Audioson compte amb un servei tècnic d’audiòfons que podrà donar-te solució a qualsevol tipus de dubte o problema.

Ajudes auditives audiòfons i aparells de la sordera Audioson

Si has començat a notar que pots patir algun tipus de pèrdua auditiva o reconeixes algun problema d’audició el més recomanable és que acudeixis a un centre auditiu. Si necessites audiòfons o aparells per la sordera Audioson t’aconsellarà sobre la millor opció pel teu cas.

Tens algun problema? Posa’t en contacte amb nosaltres sense cap compromís